Forside > Børn > Download gratis lydbog – Lydbøger gratis

Download gratis lydbog – Lydbøger gratis

Lydbøger gratis

Vi vil gerne give vores bruger af vores familie chat noget gratis, med gratis lydbøger får du nemt mulighed for at få læst lydbøgerne op.
Lydbøger gratis samlinger skal være den bedste samling af lydbøger på nettet, og vi skal have din hjælp til at indsamle link til sider med en gratis lydbog så samlingen hurtigere kan vokse. Alle de gratis lydbøger der linkes til skal der skrives hvilken bog det er, om lydbogen er til børn eller voksne, gerne en lille resume over bogen og titlen på den.

Download gratis lydbog

For at samlingen skal blive unik og stor vil vi gerne have jeres hjælp, til at indsamle materialerne, og for at samlingen kan godkendes, skal
følgende være muligt, alle lydbøgerne skal kunne downloades, når brugerne af Familie chat trykker på linket til siden der skrives om  vi ser gerne at linket virke og gå
direkte til siden hvor lydbogen findes. Finder du nogle gode gratis lydbøger til download så link allerede til dem fra os, så alle har mulighed for at download deres gratis lydbog.

Hjælp os med at hjælpe alle, og link til og fra denne artikel, så alle kan hjælpe til med at samle nettets bedste samling af gratis lydbøger til download.

Reklamer
Kategorier:Børn
  1. august 30, 2011 kl. 11:38 am

    Lydbøger download gratis bibliotek direkte fra de ekstisterne links, skriv gerne hvis du finder nogle gode gratis steder hvor der findes lydbøger.

  1. No trackbacks yet.

Du er velkommen til at skrive men - Skriv noget vigtigt og ikke hvad andre skriver !

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: